id: | 26826 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України (за матеріалами кафе-бару «Глобус» ФОП Остапчук Н.М.) |
Автори: | Кайданюк В.Ю. |
Ключові слова: | локальні, кропива, технологія, документація, показники якості, санітарія, безпека |
Дата публікації: | 2021-02-25 10:16:00 |
Останні зміни: | 2021-02-25 10:16:00 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі наведено методи удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26826 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26826.pdf Розмір : 185220 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|