Репозиторій ВТЕІ
id: 26826
Назва: Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України (за матеріалами кафе-бару «Глобус» ФОП Остапчук Н.М.)
Автори: Кайданюк В.Ю.
Ключові слова: локальні, кропива, технологія, документація, показники якості, санітарія, безпека
Дата публікації: 2021-02-25 10:16:00
Останні зміни: 2021-02-25 10:16:00
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі наведено методи удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26826
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26826.pdf Розмір : 185220 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити