| id: | 26826 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України (за матеріалами кафе-бару «Глобус» ФОП Остапчук Н.М.) |
| Автори: | Кайданюк В. Ю. |
| Ключові слова: | локальні, кропива, технологія, документація, показники якості, санітарія, безпека |
| Дата публікації: | 2021-02-25 10:16:00 |
| Останні зміни: | 2021-02-25 10:16:00 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі наведено методи удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26826 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26826.pdf Розмір : 185220 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |