The Repository of VTEI
id: 26826
Title: Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України (за матеріалами кафе-бару «Глобус» ФОП Остапчук Н.М.)
Authors: Кайданюк В.Ю.
Keywords: локальні, кропива, технологія, документація, показники якості, санітарія, безпека
Date of publication: 2021-02-25 10:16:00
Last changes: 2021-02-25 10:16:00
Year of publication: 2021
Summary: В роботі наведено методи удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26826
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26826.pdf Size : 185220 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge