id: | 26826 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України (за матеріалами кафе-бару «Глобус» ФОП Остапчук Н.М.) |
Authors: | Кайданюк В.Ю. |
Keywords: | локальні, кропива, технологія, документація, показники якості, санітарія, безпека |
Date of publication: | 2021-02-25 10:16:00 |
Last changes: | 2021-02-25 10:16:00 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі наведено методи удосконалення технологій страв італійської кухні у закладах ресторанного господарства України. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26826 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26826.pdf Size : 185220 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|