The Repository of VTEI
id: 26825
Title: Удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції (за матеріалами ТОВ "ГЕКАМ", ресторан "Prosсuriv Station")
Authors: Гаврилюк О.А.
Keywords: м′ясо птиці, білки, жири, обладнання, площа цеху, санітарні норми, охорона праці, технологічний процес, перепілка, технологічна схема
Date of publication: 2021-02-25 10:15:25
Last changes: 2021-02-25 10:15:25
Year of publication: 2021
Summary: В роботі наведено методи удосконалення технологічного процесу виробництва напівфабрикатів з птиці, розширення асортименту та поліпшення якості продукції.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26825
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 46 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26825.pdf Size : 179688 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge