Репозиторій ВТЕІ
id: 26823
Назва: Розробка технологій гарячих закусок з використанням йодовмісної сировини (за матеріалами ТОВ, кафе «Театральне»)
Автори: Валовина Р.М.
Ключові слова: йодовмісна сировина, гарячі закуски, ламінарія, морепродукти, йододефіцит, йодована сіль
Дата публікації: 2021-02-25 10:13:17
Останні зміни: 2021-02-25 10:13:17
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі здійснено аналіз хімічного складу йодовмісної сировини показав можливість використання морських водоростей (ламінарію) у виробництві гарячих закусок.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26823
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26823.pdf Розмір : 198257 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити