| id: | 26823 |
|---|---|
| Title: | Розробка технологій гарячих закусок з використанням йодовмісної сировини (за матеріалами ТОВ, кафе «Театральне») |
| Authors: | Валовина Р. М. |
| Keywords: | йодовмісна сировина, гарячі закуски, ламінарія, морепродукти, йододефіцит, йодована сіль |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:13:17 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:13:17 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі здійснено аналіз хімічного складу йодовмісної сировини показав можливість використання морських водоростей (ламінарію) у виробництві гарячих закусок. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26823 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26823.pdf Size : 198257 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |