The Repository of VTEI
id: 26823
Title: Розробка технологій гарячих закусок з використанням йодовмісної сировини (за матеріалами ТОВ, кафе «Театральне»)
Authors: Валовина Р.М.
Keywords: йодовмісна сировина, гарячі закуски, ламінарія, морепродукти, йододефіцит, йодована сіль
Date of publication: 2021-02-25 10:13:17
Last changes: 2021-02-25 10:13:17
Year of publication: 2021
Summary: В роботі здійснено аналіз хімічного складу йодовмісної сировини показав можливість використання морських водоростей (ламінарію) у виробництві гарячих закусок.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26823
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26823.pdf Size : 198257 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge