id: | 26822 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру (за матеріалами кафе «Кінто» ФОП Випірайленко О.Ю.) |
Автори: | Буяновський В.А. |
Ключові слова: | здобне печиво, пісочне печиво, сироп цикорію коренеплідного, пластівці зародків пшениці |
Дата публікації: | 2021-02-25 10:12:28 |
Останні зміни: | 2021-02-25 10:12:28 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі наведено методи удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26822 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26822.pdf Розмір : 179960 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|