Репозиторій ВТЕІ
id: 26822
Назва: Удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру (за матеріалами кафе «Кінто» ФОП Випірайленко О.Ю.)
Автори: Буяновський В.А.
Ключові слова: здобне печиво, пісочне печиво, сироп цикорію коренеплідного, пластівці зародків пшениці
Дата публікації: 2021-02-25 10:12:28
Останні зміни: 2021-02-25 10:12:28
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі наведено методи удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26822
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26822.pdf Розмір : 179960 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити