| id: | 26822 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру (за матеріалами кафе «Кінто» ФОП Випірайленко О.Ю.) | 
| Authors: | Буяновський В. А. | 
| Keywords: | здобне печиво, пісочне печиво, сироп цикорію коренеплідного, пластівці зародків пшениці | 
| Date of publication: | 2021-02-25 10:12:28 | 
| Last changes: | 2021-02-25 10:12:28 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В роботі наведено методи удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26822 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26822.pdf Size : 179960 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |