The Repository of VTEI
id: 26822
Title: Удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру (за матеріалами кафе «Кінто» ФОП Випірайленко О.Ю.)
Authors: Буяновський В.А.
Keywords: здобне печиво, пісочне печиво, сироп цикорію коренеплідного, пластівці зародків пшениці
Date of publication: 2021-02-25 10:12:28
Last changes: 2021-02-25 10:12:28
Year of publication: 2021
Summary: В роботі наведено методи удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26822
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26822.pdf Size : 179960 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge