id: | 26822 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру (за матеріалами кафе «Кінто» ФОП Випірайленко О.Ю.) |
Authors: | Буяновський В.А. |
Keywords: | здобне печиво, пісочне печиво, сироп цикорію коренеплідного, пластівці зародків пшениці |
Date of publication: | 2021-02-25 10:12:28 |
Last changes: | 2021-02-25 10:12:28 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі наведено методи удосконалення технологій національних солодощів зі зниженим вмістом цукру. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26822 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26822.pdf Size : 179960 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|