| id: | 26821 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології фруктових і овочевих соків підвищеної енергетичної цінності (за матеріалами кафе «Dvir» (ФОП Мушинська Г.Ю.) |
| Автори: | Баюн Т. М. |
| Ключові слова: | сік, смакова і біологічна цінність соків, енергетична цінність соків |
| Дата публікації: | 2021-02-25 10:11:30 |
| Останні зміни: | 2021-02-25 10:11:30 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | B poбoті продемонстровано доцільність розробки фруктових та овочевих соків з використанням продуктів що підвищать енергетичну цінність. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26821 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26821.pdf Розмір : 431305 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |