The Repository of VTEI
id: 26821
Title: Розробка технології фруктових і овочевих соків підвищеної енергетичної цінності (за матеріалами кафе «Dvir» (ФОП Мушинська Г.Ю.)
Authors: Баюн Т.М.
Keywords: сік, смакова і біологічна цінність соків, енергетична цінність соків
Date of publication: 2021-02-25 10:11:30
Last changes: 2021-02-25 10:11:30
Year of publication: 2021
Summary: B poбoті продемонстровано доцільність розробки фруктових та овочевих соків з використанням продуктів що підвищать енергетичну цінність.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26821
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26821.pdf Size : 431305 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge