| id: | 26820 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології десертів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Melrose» ФОП Пермогорська Н.В.) |
| Автори: | Акопян А. Н. |
| Ключові слова: | мед, сир, сирковий десерт, апіпродукти, десерти, технології десертів |
| Дата публікації: | 2021-02-25 10:10:33 |
| Останні зміни: | 2021-02-25 10:10:33 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі представлена розробка технології десертів з використанням апіпродуктів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26820 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26820.pdf Розмір : 485314 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |