The Repository of VTEI
id: 26820
Title: Розробка технології десертів з використанням апіпродуктів (за матеріалами ресторану «Melrose» ФОП Пермогорська Н.В.)
Authors: Акопян А.Н.
Keywords: мед, сир, сирковий десерт, апіпродукти, десерти, технології десертів
Date of publication: 2021-02-25 10:10:33
Last changes: 2021-02-25 10:10:33
Year of publication: 2021
Summary: В роботі представлена розробка технології десертів з використанням апіпродуктів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26820
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26820.pdf Size : 485314 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge