| id: | 26819 |
|---|---|
| Назва: | Розробка технології функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини (за матеріалами ТОВ, кафе «Театральне») |
| Автори: | Ямчук Ю. Ю. |
| Ключові слова: | напої, сировина для напоїв, технологія напоїв, рецептура напоїв |
| Дата публікації: | 2021-02-25 10:09:35 |
| Останні зміни: | 2021-02-25 10:09:35 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки технології виробництва функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26819 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26819.pdf Розмір : 216906 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |