Репозиторій ВТЕІ
id: 26819
Назва: Розробка технології функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини (за матеріалами ТОВ, кафе «Театральне»)
Автори: Ямчук Ю.Ю.
Ключові слова: напої, сировина для напоїв, технологія напоїв, рецептура напоїв
Дата публікації: 2021-02-25 10:09:35
Останні зміни: 2021-02-25 10:09:35
Рік видання: 2021
Аннотація: В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки технології виробництва функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26819
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26819.pdf Розмір : 216906 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити