| id: | 26819 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини (за матеріалами ТОВ, кафе «Театральне») |
| Authors: | Ямчук Ю. Ю. |
| Keywords: | напої, сировина для напоїв, технологія напоїв, рецептура напоїв |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:09:35 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:09:35 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання розробки технології виробництва функціональних напоїв з додаванням екстрактів пряно-ароматичної сировини. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26819 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26819.pdf Size : 216906 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |