The Repository of VTEI
id: 26817
Title: Удосконалення технології виробництва страв з сільськогосподарської птиці і дичини, розробка рекомендацій з метою поліпшення якості (за матеріалами ресторану «Melrose» (ФОП Пермогорська Н.В.)
Authors: Лисак Н.І.
Keywords: технологія страв з птиці і дичини, страви з птиці, страви з дичини, м'ясо птиці, м'ясо дичини
Date of publication: 2021-02-25 10:07:42
Last changes: 2021-02-25 10:07:42
Year of publication: 2021
Summary: В кваліфікаційній роботі розглянуто питання вдосконалення технології виробництва страв з сільськогосподарської птиці і дичини, розробка рекомендацій з метою поліпшення якості.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26817
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26817.pdf Size : 202884 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge