id: | 26817 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва страв з сільськогосподарської птиці і дичини, розробка рекомендацій з метою поліпшення якості (за матеріалами ресторану «Melrose» (ФОП Пермогорська Н.В.) |
Authors: | Лисак Н.І. |
Keywords: | технологія страв з птиці і дичини, страви з птиці, страви з дичини, м'ясо птиці, м'ясо дичини |
Date of publication: | 2021-02-25 10:07:42 |
Last changes: | 2021-02-25 10:07:42 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання вдосконалення технології виробництва страв з сільськогосподарської птиці і дичини, розробка рекомендацій з метою поліпшення якості. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26817 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26817.pdf Size : 202884 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|