Репозиторій ВТЕІ
id: 26816
Назва: Удосконалення технології приготування креветок, розробка рекомендацій щодо поліпшення якості страв (за матеріалами ресторану «Амур» ФОП Коліщак М.В.)
Автори: Липко Д.Ю.
Ключові слова: креветки, види креветок, заморожування креветок, шокова заморозка морепродуктів, глазур для заморозки, страви з креветок, технологія страв з креветок
Дата публікації: 2021-02-25 10:06:43
Останні зміни: 2021-02-25 10:06:43
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі досліджено стан та перспективи розвитку ринку креветок, фізико-хімічний склад і технологічні властивості креветок.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26816
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26816.pdf Розмір : 459849 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити