| id: | 26816 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології приготування креветок, розробка рекомендацій щодо поліпшення якості страв (за матеріалами ресторану «Амур» ФОП Коліщак М.В.) |
| Автори: | Липко Д. Ю. |
| Ключові слова: | креветки, види креветок, заморожування креветок, шокова заморозка морепродуктів, глазур для заморозки, страви з креветок, технологія страв з креветок |
| Дата публікації: | 2021-02-25 10:06:43 |
| Останні зміни: | 2021-02-25 10:06:43 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі досліджено стан та перспективи розвитку ринку креветок, фізико-хімічний склад і технологічні властивості креветок. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26816 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 51 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26816.pdf Розмір : 459849 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |