The Repository of VTEI
id: 26816
Title: Удосконалення технології приготування креветок, розробка рекомендацій щодо поліпшення якості страв (за матеріалами ресторану «Амур» ФОП Коліщак М.В.)
Authors: Липко Д.Ю.
Keywords: креветки, види креветок, заморожування креветок, шокова заморозка морепродуктів, глазур для заморозки, страви з креветок, технологія страв з креветок
Date of publication: 2021-02-25 10:06:43
Last changes: 2021-02-25 10:06:43
Year of publication: 2021
Summary: В роботі досліджено стан та перспективи розвитку ринку креветок, фізико-хімічний склад і технологічні властивості креветок.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26816
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 51 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26816.pdf Size : 459849 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge