| id: | 26815 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології виробництва м’ясних консервів з подовженим терміном реалізації (за матеріалами ПРАТ, «Теофіпольський цукровий завод», їдальня) |
| Автори: | Кудла І. О. |
| Ключові слова: | технологія консерви, консерви, дослідження консерви, виробництво консерви, якість консерви, безпека консерви, рецептура консерви |
| Дата публікації: | 2021-02-25 10:05:54 |
| Останні зміни: | 2021-02-25 10:05:54 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення технології виробництва м’ясних консервів з подовженим терміном реалізації. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26815 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26815.pdf Розмір : 471346 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |