Репозиторій ВТЕІ
id: 26815
Назва: Удосконалення технології виробництва м’ясних консервів з подовженим терміном реалізації (за матеріалами ПРАТ, «Теофіпольський цукровий завод», їдальня)
Автори: Кудла І.О.
Ключові слова: технологія консерви, консерви, дослідження консерви, виробництво консерви, якість консерви, безпека консерви, рецептура консерви
Дата публікації: 2021-02-25 10:05:54
Останні зміни: 2021-02-25 10:05:54
Рік видання: 2021
Аннотація: В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення технології виробництва м’ясних консервів з подовженим терміном реалізації.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26815
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26815.pdf Розмір : 471346 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити