| id: | 26815 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва м’ясних консервів з подовженим терміном реалізації (за матеріалами ПРАТ, «Теофіпольський цукровий завод», їдальня) |
| Authors: | Кудла І. О. |
| Keywords: | технологія консерви, консерви, дослідження консерви, виробництво консерви, якість консерви, безпека консерви, рецептура консерви |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:05:54 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:05:54 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення технології виробництва м’ясних консервів з подовженим терміном реалізації. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26815 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26815.pdf Size : 471346 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |