id: | 26815 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва м’ясних консервів з подовженим терміном реалізації (за матеріалами ПРАТ, «Теофіпольський цукровий завод», їдальня) |
Authors: | Кудла І.О. |
Keywords: | технологія консерви, консерви, дослідження консерви, виробництво консерви, якість консерви, безпека консерви, рецептура консерви |
Date of publication: | 2021-02-25 10:05:54 |
Last changes: | 2021-02-25 10:05:54 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення технології виробництва м’ясних консервів з подовженим терміном реалізації. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26815 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26815.pdf Size : 471346 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|