The Repository of VTEI
id: 26815
Title: Удосконалення технології виробництва м’ясних консервів з подовженим терміном реалізації (за матеріалами ПРАТ, «Теофіпольський цукровий завод», їдальня)
Authors: Кудла І.О.
Keywords: технологія консерви, консерви, дослідження консерви, виробництво консерви, якість консерви, безпека консерви, рецептура консерви
Date of publication: 2021-02-25 10:05:54
Last changes: 2021-02-25 10:05:54
Year of publication: 2021
Summary: В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення технології виробництва м’ясних консервів з подовженим терміном реалізації.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26815
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26815.pdf Size : 471346 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge