Репозиторій ВТЕІ
id: 26814
Назва: Розробка інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру (за матеріалами кафе «Панда», ФОП Мидловець І.В.)
Автори: Мидловець І.В.
Ключові слова: кисломолочний сир, рецептура кисломолочних сирів, страви з кисломолочних сирів, технологія кисломолочних сирів, дослідження кисломолочних сирів, виробництво кисломолочних сирів, якість кисломолочних сирів, безпека кисломолочних сирів
Дата публікації: 2021-02-25 10:04:55
Останні зміни: 2021-02-25 10:04:55
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі проведено розробку інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру. Розроблена рецептура продукту. Розширений асортимент виробів та підвищена харчова цінність продуктів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26814
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26814.pdf Розмір : 179164 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити