id: | 26814 |
---|---|
Назва: | Розробка інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру (за матеріалами кафе «Панда», ФОП Мидловець І.В.) |
Автори: | Мидловець І.В. |
Ключові слова: | кисломолочний сир, рецептура кисломолочних сирів, страви з кисломолочних сирів, технологія кисломолочних сирів, дослідження кисломолочних сирів, виробництво кисломолочних сирів, якість кисломолочних сирів, безпека кисломолочних сирів |
Дата публікації: | 2021-02-25 10:04:55 |
Останні зміни: | 2021-02-25 10:04:55 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі проведено розробку інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру. Розроблена рецептура продукту. Розширений асортимент виробів та підвищена харчова цінність продуктів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26814 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26814.pdf Розмір : 179164 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|