The Repository of VTEI
id: 26814
Title: Розробка інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру (за матеріалами кафе «Панда», ФОП Мидловець І.В.)
Authors: Мидловець І.В.
Keywords: кисломолочний сир, рецептура кисломолочних сирів, страви з кисломолочних сирів, технологія кисломолочних сирів, дослідження кисломолочних сирів, виробництво кисломолочних сирів, якість кисломолочних сирів, безпека кисломолочних сирів
Date of publication: 2021-02-25 10:04:55
Last changes: 2021-02-25 10:04:55
Year of publication: 2021
Summary: В роботі проведено розробку інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру. Розроблена рецептура продукту. Розширений асортимент виробів та підвищена харчова цінність продуктів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26814
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26814.pdf Size : 179164 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge