id: | 26814 |
---|---|
Title: | Розробка інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру (за матеріалами кафе «Панда», ФОП Мидловець І.В.) |
Authors: | Мидловець І.В. |
Keywords: | кисломолочний сир, рецептура кисломолочних сирів, страви з кисломолочних сирів, технологія кисломолочних сирів, дослідження кисломолочних сирів, виробництво кисломолочних сирів, якість кисломолочних сирів, безпека кисломолочних сирів |
Date of publication: | 2021-02-25 10:04:55 |
Last changes: | 2021-02-25 10:04:55 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі проведено розробку інноваційних технологій виробництва страв на основі кисломолочного сиру. Розроблена рецептура продукту. Розширений асортимент виробів та підвищена харчова цінність продуктів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26814 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26814.pdf Size : 179164 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|