The Repository of VTEI
id: 26813
Title: Розробка рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісної речовини (за матеріалами кафе «Жигулі» ФОП Михніцька О.А.)
Authors: Маліновська В.П.
Keywords: кекси, рецептура кексів, технологія кексів, дослідження кексів, виробництво кексів, якість кексів
Date of publication: 2021-02-25 10:03:49
Last changes: 2021-02-25 10:03:49
Year of publication: 2021
Summary: В роботі проведено розробку рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісної речовини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26813
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26813.pdf Size : 187035 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge