id: | 26813 |
---|---|
Title: | Розробка рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісної речовини (за матеріалами кафе «Жигулі» ФОП Михніцька О.А.) |
Authors: | Маліновська В.П. |
Keywords: | кекси, рецептура кексів, технологія кексів, дослідження кексів, виробництво кексів, якість кексів |
Date of publication: | 2021-02-25 10:03:49 |
Last changes: | 2021-02-25 10:03:49 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі проведено розробку рецептури та технології виробництва кексів з використанням білкововмісної речовини. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26813 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26813.pdf Size : 187035 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|