| id: | 26812 |
|---|---|
| Назва: | Розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів (за матеріалами кафе «Катана» ФОП Ревюк О.С.) |
| Автори: | Креденсир О. І. |
| Ключові слова: | веганство, сирована для десертів, рецептура вегетаріанських десертів, десерти, технологія десертів, виробництво десертів, безпека продуктції, якість продукції |
| Дата публікації: | 2021-02-25 10:02:47 |
| Останні зміни: | 2021-02-25 10:02:47 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі представлена розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26812 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26812.pdf Розмір : 205909 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |