Репозиторій ВТЕІ
id: 26812
Назва: Розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів (за матеріалами кафе «Катана» ФОП Ревюк О.С.)
Автори: Креденсир О.І.
Ключові слова: веганство, сирована для десертів, рецептура вегетаріанських десертів, десерти, технологія десертів, виробництво десертів, безпека продуктції, якість продукції
Дата публікації: 2021-02-25 10:02:47
Останні зміни: 2021-02-25 10:02:47
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі представлена розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26812
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26812.pdf Розмір : 205909 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити