| id: | 26812 | 
|---|---|
| Title: | Розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів (за матеріалами кафе «Катана» ФОП Ревюк О.С.) | 
| Authors: | Креденсир О. І. | 
| Keywords: | веганство, сирована для десертів, рецептура вегетаріанських десертів, десерти, технологія десертів, виробництво десертів, безпека продуктції, якість продукції | 
| Date of publication: | 2021-02-25 10:02:47 | 
| Last changes: | 2021-02-25 10:02:47 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | В роботі представлена розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26812 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26812.pdf Size : 205909 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |