id: | 26812 |
---|---|
Title: | Розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів (за матеріалами кафе «Катана» ФОП Ревюк О.С.) |
Authors: | Креденсир О.І. |
Keywords: | веганство, сирована для десертів, рецептура вегетаріанських десертів, десерти, технологія десертів, виробництво десертів, безпека продуктції, якість продукції |
Date of publication: | 2021-02-25 10:02:47 |
Last changes: | 2021-02-25 10:02:47 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | В роботі представлена розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26812 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26812.pdf Size : 205909 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|