The Repository of VTEI
id: 26812
Title: Розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів (за матеріалами кафе «Катана» ФОП Ревюк О.С.)
Authors: Креденсир О.І.
Keywords: веганство, сирована для десертів, рецептура вегетаріанських десертів, десерти, технологія десертів, виробництво десертів, безпека продуктції, якість продукції
Date of publication: 2021-02-25 10:02:47
Last changes: 2021-02-25 10:02:47
Year of publication: 2021
Summary: В роботі представлена розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26812
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26812.pdf Size : 205909 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge