| id: | 26812 |
|---|---|
| Title: | Розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів (за матеріалами кафе «Катана» ФОП Ревюк О.С.) |
| Authors: | Креденсир О. І. |
| Keywords: | веганство, сирована для десертів, рецептура вегетаріанських десертів, десерти, технологія десертів, виробництво десертів, безпека продуктції, якість продукції |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:02:47 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:02:47 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі представлена розробка вегетаріанських десертів на основі регіональних продуктів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26812 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26812.pdf Size : 205909 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |