Репозиторій ВТЕІ
id: 26811
Назва: Відродження і адаптація до сучасних умов давніх технологій хлібобулочних виробів з застосуванням хмельових заквасок (за матеріалами ТОВ НВП «АРГОН», супермаркет «ГРОШ»)
Автори: Денисюк С.А.
Ключові слова: хліб, продукти, закваски, хміль, технологія хлібобулочних виробів, рецептура хлібобулочних виробів, дослідження хлібобулочних виробів, якість хлібобулочних виробів
Дата публікації: 2021-02-25 10:02:09
Останні зміни: 2021-02-25 10:02:09
Рік видання: 2021
Аннотація: Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26811
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26811.pdf Розмір : 174849 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити