| id: | 26811 | 
|---|---|
| Title: | Відродження і адаптація до сучасних умов давніх технологій хлібобулочних виробів з застосуванням хмельових заквасок (за матеріалами ТОВ НВП «АРГОН», супермаркет «ГРОШ») | 
| Authors: | Денисюк С. А. | 
| Keywords: | хліб, продукти, закваски, хміль, технологія хлібобулочних виробів, рецептура хлібобулочних виробів, дослідження хлібобулочних виробів, якість хлібобулочних виробів | 
| Date of publication: | 2021-02-25 10:02:09 | 
| Last changes: | 2021-02-25 10:02:09 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26811 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26811.pdf Size : 174849 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |