The Repository of VTEI
id: 26811
Title: Відродження і адаптація до сучасних умов давніх технологій хлібобулочних виробів з застосуванням хмельових заквасок (за матеріалами ТОВ НВП «АРГОН», супермаркет «ГРОШ»)
Authors: Денисюк С.А.
Keywords: хліб, продукти, закваски, хміль, технологія хлібобулочних виробів, рецептура хлібобулочних виробів, дослідження хлібобулочних виробів, якість хлібобулочних виробів
Date of publication: 2021-02-25 10:02:09
Last changes: 2021-02-25 10:02:09
Year of publication: 2021
Summary: Зміст кваліфікаційної роботи відображає основні аспекти теми. Він складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26811
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26811.pdf Size : 174849 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge