id: | 26810 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологій сухих сніданків та продуктів дієтичного харчування, розширення асортименту та підвищення харчової цінності (за матеріалами ПП «ТАЙГЕР КЕЙТЕРІНГ ПЛЮС», ресторан) |
Автори: | Гуменюк В.А. |
Ключові слова: | сухі сніданки, продукти харчування, дієтичне харчування, асортимент продуктів харчування, харчова цінність продуктів |
Дата публікації: | 2021-02-25 10:01:03 |
Останні зміни: | 2021-02-25 10:01:03 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі проведено удосконалення технологій сухих сніданків та продуктів дієтичного харчування. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26810 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26810.pdf Розмір : 178599 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|