| id: | 26810 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технологій сухих сніданків та продуктів дієтичного харчування, розширення асортименту та підвищення харчової цінності (за матеріалами ПП «ТАЙГЕР КЕЙТЕРІНГ ПЛЮС», ресторан) |
| Автори: | Гуменюк В. А. |
| Ключові слова: | сухі сніданки, продукти харчування, дієтичне харчування, асортимент продуктів харчування, харчова цінність продуктів |
| Дата публікації: | 2021-02-25 10:01:03 |
| Останні зміни: | 2021-02-25 10:01:03 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі проведено удосконалення технологій сухих сніданків та продуктів дієтичного харчування. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26810 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26810.pdf Розмір : 178599 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |