| id: | 26810 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологій сухих сніданків та продуктів дієтичного харчування, розширення асортименту та підвищення харчової цінності (за матеріалами ПП «ТАЙГЕР КЕЙТЕРІНГ ПЛЮС», ресторан) |
| Authors: | Гуменюк В. А. |
| Keywords: | сухі сніданки, продукти харчування, дієтичне харчування, асортимент продуктів харчування, харчова цінність продуктів |
| Date of publication: | 2021-02-25 10:01:03 |
| Last changes: | 2021-02-25 10:01:03 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі проведено удосконалення технологій сухих сніданків та продуктів дієтичного харчування. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26810 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26810.pdf Size : 178599 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |