id: | 26809 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технологічного процесу приготування прісного тіста для приготування борошняних кулінарних виробів підвищеної харчової цінності (за матеріалами кафе «Ріо» ФОП Гринюк Т.В.) |
Автори: | Свята Г.Л. |
Ключові слова: | прісне тісто, борошняні вироби, кулінарні вироби, якість борошняних кулінарних виробів, харчова цінність борошняних кулінарних виробів |
Дата публікації: | 2021-02-24 14:45:37 |
Останні зміни: | 2021-02-24 14:45:37 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Об’єктом дослідження є кафе «Ріо» (ФОП Гринюк Т.В.) з запровадженням цього продукту в меню кафе. Предметом дослідження є кулінарний виріб підвищеної харчової цінності (вареники з суміші пшеничного і льняного борошна та стевії-БАД). Для досягнення поставленої мети необхідно було виконати такі завдання: обрати предмет дослідження в кафе « Ріо»; визначити фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини суміші пшеничного та льняного борошна; описати вимоги до сировини при виробництві продукту; проаналізувати технологію та технологічні особливості виробництва борошняних виробів; удосконалити технології виробництва борошняних виробів; описати продуктовий розрахунок кулінарного виробу підвищеної харчової цінності (вареників). |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26809 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26809.pdf Розмір : 175172 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|