The Repository of VTEI
id: 26809
Title: Удосконалення технологічного процесу приготування прісного тіста для приготування борошняних кулінарних виробів підвищеної харчової цінності (за матеріалами кафе «Ріо» ФОП Гринюк Т.В.)
Authors: Свята Г.Л.
Keywords: прісне тісто, борошняні вироби, кулінарні вироби, якість борошняних кулінарних виробів, харчова цінність борошняних кулінарних виробів
Date of publication: 2021-02-24 14:45:37
Last changes: 2021-02-24 14:45:37
Year of publication: 2021
Summary: Об’єктом дослідження є кафе «Ріо» (ФОП Гринюк Т.В.) з запровадженням цього продукту в меню кафе. Предметом дослідження є кулінарний виріб підвищеної харчової цінності (вареники з суміші пшеничного і льняного борошна та стевії-БАД). Для досягнення поставленої мети необхідно було виконати такі завдання: обрати предмет дослідження в кафе « Ріо»; визначити фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини суміші пшеничного та льняного борошна; описати вимоги до сировини при виробництві продукту; проаналізувати технологію та технологічні особливості виробництва борошняних виробів; удосконалити технології виробництва борошняних виробів; описати продуктовий розрахунок кулінарного виробу підвищеної харчової цінності (вареників).
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26809
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26809.pdf Size : 175172 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge