| id: | 26809 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологічного процесу приготування прісного тіста для приготування борошняних кулінарних виробів підвищеної харчової цінності (за матеріалами кафе «Ріо» ФОП Гринюк Т.В.) | 
| Authors: | Свята Г. Л. | 
| Keywords: | прісне тісто, борошняні вироби, кулінарні вироби, якість борошняних кулінарних виробів, харчова цінність борошняних кулінарних виробів | 
| Date of publication: | 2021-02-24 14:45:37 | 
| Last changes: | 2021-02-24 14:45:37 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Об’єктом дослідження є кафе «Ріо» (ФОП Гринюк Т.В.) з запровадженням цього продукту в меню кафе. Предметом дослідження є кулінарний виріб підвищеної харчової цінності (вареники з суміші пшеничного і льняного борошна та стевії-БАД). Для досягнення поставленої мети необхідно було виконати такі завдання: обрати предмет дослідження в кафе « Ріо»; визначити фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини суміші пшеничного та льняного борошна; описати вимоги до сировини при виробництві продукту; проаналізувати технологію та технологічні особливості виробництва борошняних виробів; удосконалити технології виробництва борошняних виробів; описати продуктовий розрахунок кулінарного виробу підвищеної харчової цінності (вареників). | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26809 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26809.pdf Size : 175172 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |