Репозиторій ВТЕІ
id: 26808
Назва: Удосконалення технології кулінарних виробів з гідробіонтів (за матеріалами ресторану «Амур» ФОП Коліщак М.В.)
Автори: Погосян К.М.
Ключові слова: гідробіонти, ряска, ламінарія, кулінарні вироби
Дата публікації: 2021-02-24 11:08:04
Останні зміни: 2021-02-24 11:08:04
Рік видання: 2021
Аннотація: Метою роботи є розробка технології виробництва продуктів оздоровчого харчування із використанням гідробіонтів, а саме водоростей і ряски. Вони застосовуються з метою покращання якості кулінарних став та виробів, збільшення їх харчової цінності, надання їм певних функціональних властивостей тощо. Об’єкт дослідження- технологія страв з гідробіонтів, водоростей, ряски. Предметом дослідження є розробка нових страв функціонального призначення, збагачених йодом з використанням водоростей і ряски. Практична цінність одержаних результатів полягає у можливості використання результатів теоретичних і практичних досліджень роботи в удосконаленні асортименту кулінарної продукції ресторану «Амур».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26808
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26808.pdf Розмір : 180357 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити