| id: | 26808 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології кулінарних виробів з гідробіонтів (за матеріалами ресторану «Амур» ФОП Коліщак М.В.) | 
| Authors: | Погосян К. М. | 
| Keywords: | гідробіонти, ряска, ламінарія, кулінарні вироби | 
| Date of publication: | 2021-02-24 11:08:04 | 
| Last changes: | 2021-02-24 11:08:04 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Метою роботи є розробка технології виробництва продуктів оздоровчого харчування із використанням гідробіонтів, а саме водоростей і ряски. Вони застосовуються з метою покращання якості кулінарних став та виробів, збільшення їх харчової цінності, надання їм певних функціональних властивостей тощо. Об’єкт дослідження- технологія страв з гідробіонтів, водоростей, ряски. Предметом дослідження є розробка нових страв функціонального призначення, збагачених йодом з використанням водоростей і ряски. Практична цінність одержаних результатів полягає у можливості використання результатів теоретичних і практичних досліджень роботи в удосконаленні асортименту кулінарної продукції ресторану «Амур». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26808 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26808.pdf Size : 180357 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |