id: | 26807 |
---|---|
Назва: | Розробка технології зефіру з використанням синбіотичного комплексу (за матеріалами ресторану «Хутір» ФОП Стрюк О.Г.) |
Автори: | Пахута Д.В. |
Ключові слова: | пастильні вироби, технологія, розробка, симбіотичний комплекс, якість, безпечність, споживачі, конкуренція |
Дата публікації: | 2021-02-24 11:07:41 |
Останні зміни: | 2021-02-24 11:07:41 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Актуальність дослідження полягає в тому, що в умовах насиченого ринку пастильних виробів та достатньо жорсткої конкурентної боротьби за споживача підприємства намагаються вижити за рахунок високої якості продукції, модернізації виробництва, розширення асортименту продукції за рахунок нових рецептур та підвищення біологічної та харчової цінності пастильних виробів. Тому сьогодні на ринку пастильної продукції є нагальна потреба розробки продуктів, які збалансовані за хімічним складом та мають високі органолептичні показники. Отже, збільшення наукових розробок та розширення експериментальних досліджень щодо одержання нових пастильних виробів з підвищеною біологічною та харчовою цінностями є актуальною проблемою нашого часу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26807 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26807.pdf Розмір : 222801 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|