The Repository of VTEI
id: 26807
Title: Розробка технології зефіру з використанням синбіотичного комплексу (за матеріалами ресторану «Хутір» ФОП Стрюк О.Г.)
Authors: Пахута Д.В.
Keywords: пастильні вироби, технологія, розробка, симбіотичний комплекс, якість, безпечність, споживачі, конкуренція
Date of publication: 2021-02-24 11:07:41
Last changes: 2021-02-24 11:07:41
Year of publication: 2021
Summary: Актуальність дослідження полягає в тому, що в умовах насиченого ринку пастильних виробів та достатньо жорсткої конкурентної боротьби за споживача підприємства намагаються вижити за рахунок високої якості продукції, модернізації виробництва, розширення асортименту продукції за рахунок нових рецептур та підвищення біологічної та харчової цінності пастильних виробів. Тому сьогодні на ринку пастильної продукції є нагальна потреба розробки продуктів, які збалансовані за хімічним складом та мають високі органолептичні показники. Отже, збільшення наукових розробок та розширення експериментальних досліджень щодо одержання нових пастильних виробів з підвищеною біологічною та харчовою цінностями є актуальною проблемою нашого часу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26807
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26807.pdf Size : 222801 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge