| id: | 26805 |
|---|---|
| Назва: | Розробка напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини регіонального походження (за матеріалами ресторану «Driada» ФОП Бихалець Д.І.) |
| Автори: | Омельчук М. Л. |
| Ключові слова: | сировина, регіональне походження, напої, оздоровче харчування |
| Дата публікації: | 2021-02-24 11:06:43 |
| Останні зміни: | 2021-02-24 11:06:43 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі визнaчeнo фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для приготування напоїв здорового харчування, визнaчeні вимoги стандартів до cиpoвини пpи виpoбництві; здійснено дослідження тeхнoлoгій тa технологічних ocoбливocтей виробництва. Розроблено технології приготування напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини, висвітлено особливості будови, принципу дії та експлуатації обладнання. Досліджено санітарно-гігієнічні вимоги ресторану «Дріада», заходи з охорони праці та навколишнього середовища на підприємстві. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26805 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26805.pdf Розмір : 179379 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |