id: | 26805 |
---|---|
Назва: | Розробка напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини регіонального походження (за матеріалами ресторану «Driada» ФОП Бихалець Д.І.) |
Автори: | Омельчук М.Л. |
Ключові слова: | сировина, регіональне походження, напої, оздоровче харчування |
Дата публікації: | 2021-02-24 11:06:43 |
Останні зміни: | 2021-02-24 11:06:43 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В роботі визнaчeнo фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для приготування напоїв здорового харчування, визнaчeні вимoги стандартів до cиpoвини пpи виpoбництві; здійснено дослідження тeхнoлoгій тa технологічних ocoбливocтей виробництва. Розроблено технології приготування напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини, висвітлено особливості будови, принципу дії та експлуатації обладнання. Досліджено санітарно-гігієнічні вимоги ресторану «Дріада», заходи з охорони праці та навколишнього середовища на підприємстві. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26805 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26805.pdf Розмір : 179379 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|