Репозиторій ВТЕІ
id: 26805
Назва: Розробка напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини регіонального походження (за матеріалами ресторану «Driada» ФОП Бихалець Д.І.)
Автори: Омельчук М.Л.
Ключові слова: сировина, регіональне походження, напої, оздоровче харчування
Дата публікації: 2021-02-24 11:06:43
Останні зміни: 2021-02-24 11:06:43
Рік видання: 2021
Аннотація: В роботі визнaчeнo фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для приготування напоїв здорового харчування, визнaчeні вимoги стандартів до cиpoвини пpи виpoбництві; здійснено дослідження тeхнoлoгій тa технологічних ocoбливocтей виробництва. Розроблено технології приготування напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини, висвітлено особливості будови, принципу дії та експлуатації обладнання. Досліджено санітарно-гігієнічні вимоги ресторану «Дріада», заходи з охорони праці та навколишнього середовища на підприємстві.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26805
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26805.pdf Розмір : 179379 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити