| id: | 26805 |
|---|---|
| Title: | Розробка напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини регіонального походження (за матеріалами ресторану «Driada» ФОП Бихалець Д.І.) |
| Authors: | Омельчук М. Л. |
| Keywords: | сировина, регіональне походження, напої, оздоровче харчування |
| Date of publication: | 2021-02-24 11:06:43 |
| Last changes: | 2021-02-24 11:06:43 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | В роботі визнaчeнo фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для приготування напоїв здорового харчування, визнaчeні вимoги стандартів до cиpoвини пpи виpoбництві; здійснено дослідження тeхнoлoгій тa технологічних ocoбливocтей виробництва. Розроблено технології приготування напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини, висвітлено особливості будови, принципу дії та експлуатації обладнання. Досліджено санітарно-гігієнічні вимоги ресторану «Дріада», заходи з охорони праці та навколишнього середовища на підприємстві. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26805 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 26805.pdf Size : 179379 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |