The Repository of VTEI
id: 26805
Title: Розробка напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини регіонального походження (за матеріалами ресторану «Driada» ФОП Бихалець Д.І.)
Authors: Омельчук М.Л.
Keywords: сировина, регіональне походження, напої, оздоровче харчування
Date of publication: 2021-02-24 11:06:43
Last changes: 2021-02-24 11:06:43
Year of publication: 2021
Summary: В роботі визнaчeнo фізикo-хімічний cклaд і тeхнoлoгічні влacтивocті cиpoвини для приготування напоїв здорового харчування, визнaчeні вимoги стандартів до cиpoвини пpи виpoбництві; здійснено дослідження тeхнoлoгій тa технологічних ocoбливocтей виробництва. Розроблено технології приготування напоїв здорового харчування шляхом впровадження нетрадиційної сировини, висвітлено особливості будови, принципу дії та експлуатації обладнання. Досліджено санітарно-гігієнічні вимоги ресторану «Дріада», заходи з охорони праці та навколишнього середовища на підприємстві.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26805
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 50 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26805.pdf Size : 179379 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge