Репозиторій ВТЕІ
id: 26804
Назва: Удосконалення технологій кондитерських виробів з підвищеним вмістом білка (за матеріалами ДП ТОВ «ЕМ.ГЕ.ЕР», кафе «Азалія»)
Автори: Мосійчук О.А.
Ключові слова: білок, кондитерські вироби, печиво
Дата публікації: 2021-02-24 11:06:18
Останні зміни: 2021-02-24 11:06:18
Рік видання: 2021
Аннотація: В кваліфікаційній роботі на тему «Удосконалення технологій кондитерських виробів з підвищеним вмістом білка» проведено по матеріалам ДП ТОВ» ЕМ.ГЕ.ЕР, «кафе Азалія». В роботі проведено удосконалення технології приготування кондитерських виробів з підвищеним вмістом білка. Об’єктом дослідження бакалаврської роботи є ДП ТОВ «ЕМ.ГЕ.ЕР» кафе «Азалія». Предметом дослідження є рецептура та технологія кондитерських виробів з підвищеним вмістом білка вівсяне печиво з родзинками, корицею та зародками пшениці, печиво європейське з горіхом, печиво ексклюзивне.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26804
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26804.pdf Розмір : 200369 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити