| id: | 26804 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технологій кондитерських виробів з підвищеним вмістом білка (за матеріалами ДП ТОВ «ЕМ.ГЕ.ЕР», кафе «Азалія») |
| Автори: | Мосійчук О. А. |
| Ключові слова: | білок, кондитерські вироби, печиво |
| Дата публікації: | 2021-02-24 11:06:18 |
| Останні зміни: | 2021-02-24 11:06:18 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В кваліфікаційній роботі на тему «Удосконалення технологій кондитерських виробів з підвищеним вмістом білка» проведено по матеріалам ДП ТОВ» ЕМ.ГЕ.ЕР, «кафе Азалія». В роботі проведено удосконалення технології приготування кондитерських виробів з підвищеним вмістом білка. Об’єктом дослідження бакалаврської роботи є ДП ТОВ «ЕМ.ГЕ.ЕР» кафе «Азалія». Предметом дослідження є рецептура та технологія кондитерських виробів з підвищеним вмістом білка вівсяне печиво з родзинками, корицею та зародками пшениці, печиво європейське з горіхом, печиво ексклюзивне. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26804 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26804.pdf Розмір : 200369 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |