| id: | 26801 |
|---|---|
| Назва: | Стратегічна модель управління інноваційним розвитком ресторану (за матеріалами кафе «Прадо» (ФОП Поліщук О.А.)) |
| Автори: | Галянт О. А. |
| Ключові слова: | ресторан, стратегія, розвиток ресторану, ресторанні інновації |
| Дата публікації: | 2021-02-24 09:52:52 |
| Останні зміни: | 2021-02-24 09:52:52 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Перспективний розвиток сучасного ресторану потребує розробки і впровадження відповідної інноваційної політики, що має формуватися на основі стратегічних цілей та вирішенні тактичних завдань щодо подальшого розвитку підприємства. В роботі представлена стратегічна модель управління інноваційним розвитком ресторану. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26801 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 61 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26801.pdf Розмір : 182961 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |