Репозиторій ВТЕІ
id: 26801
Назва: Стратегічна модель управління інноваційним розвитком ресторану (за матеріалами кафе «Прадо» (ФОП Поліщук О.А.))
Автори: Галянт О.А.
Ключові слова: ресторан, стратегія, розвиток ресторану, ресторанні інновації
Дата публікації: 2021-02-24 09:52:52
Останні зміни: 2021-02-24 09:52:52
Рік видання: 2021
Аннотація: Перспективний розвиток сучасного ресторану потребує розробки і впровадження відповідної інноваційної політики, що має формуватися на основі стратегічних цілей та вирішенні тактичних завдань щодо подальшого розвитку підприємства. В роботі представлена стратегічна модель управління інноваційним розвитком ресторану.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26801
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 61 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26801.pdf Розмір : 182961 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити