The Repository of VTEI
id: 26801
Title: Стратегічна модель управління інноваційним розвитком ресторану (за матеріалами кафе «Прадо» (ФОП Поліщук О.А.))
Authors: Галянт О.А.
Keywords: ресторан, стратегія, розвиток ресторану, ресторанні інновації
Date of publication: 2021-02-24 09:52:52
Last changes: 2021-02-24 09:52:52
Year of publication: 2021
Summary: Перспективний розвиток сучасного ресторану потребує розробки і впровадження відповідної інноваційної політики, що має формуватися на основі стратегічних цілей та вирішенні тактичних завдань щодо подальшого розвитку підприємства. В роботі представлена стратегічна модель управління інноваційним розвитком ресторану.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26801
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 61 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26801.pdf Size : 182961 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge