The Repository of VTEI
id: 26796
Title: Розробка композицій та технологій виробництва мусів на основі лохини (за матеріалами ресторану «Меланж» ФОП Гарбар В.С.)
Authors: Охрімчук О.В.
Keywords: мус, лохина, технологія, виробництво, композиції, симбіотичнй комплекс, закваска
Date of publication: 2021-02-23 11:02:34
Last changes: 2021-02-23 11:02:34
Year of publication: 2021
Summary: В кваліфікаційній роботі піднята актуальна проблема підвищення харчової та біологічної цінності аерованої десертної продукції. Вирішення може бути досягнуто шляхом збагачення виробів білково-вуглеводними речовинами. Введення такої продукції на споживчий ринок дасть змогу суттєво підняти харчовий статут сучасного українця. В кваліфікаційній роботі визначено об’єкт дослідження, тобто технологічний процес виробництва мусів класичних з лохини, на манній крупі, з вершками та гідролізатом колагену, предметом дослідження є лохина, вершки, загусники, виготовлений мус класичний з лохини.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26796
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26796.pdf Size : 205221 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge