Репозиторій ВТЕІ
id: 26795
Назва: Удосконалення гранол підвищеної харчової цінності (за матеріалами суші-бару «Імперія суші» ФОП Шликов С.Л.)
Автори: Пеліховський В.С.
Ключові слова: граноли, харчова цінність граноли, рецептура страв з граноли, якість страв з граноли
Дата публікації: 2021-02-23 11:02:16
Останні зміни: 2021-02-23 11:02:16
Рік видання: 2021
Аннотація: В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення гранол підвищеної харчової цінності. Робота виконана на базі підприємства суші-бар «Імперія суші», м. Хмельницький. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення розробки технології гранол підвищеної харчової цінності. Розроблено граноли профілактичного призначення з додаванням цукатів фейхоа, рецептуру на виріб «Гранола по-шотландськи», апробацію якого проводили на базі суші-бар «Імперія суші», м. Хмельницький.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26795
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26795.pdf Розмір : 181820 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити