id: | 26795 |
---|---|
Назва: | Удосконалення гранол підвищеної харчової цінності (за матеріалами суші-бару «Імперія суші» ФОП Шликов С.Л.) |
Автори: | Пеліховський В.С. |
Ключові слова: | граноли, харчова цінність граноли, рецептура страв з граноли, якість страв з граноли |
Дата публікації: | 2021-02-23 11:02:16 |
Останні зміни: | 2021-02-23 11:02:16 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення гранол підвищеної харчової цінності. Робота виконана на базі підприємства суші-бар «Імперія суші», м. Хмельницький. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення розробки технології гранол підвищеної харчової цінності. Розроблено граноли профілактичного призначення з додаванням цукатів фейхоа, рецептуру на виріб «Гранола по-шотландськи», апробацію якого проводили на базі суші-бар «Імперія суші», м. Хмельницький. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26795 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26795.pdf Розмір : 181820 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|