The Repository of VTEI
id: 26795
Title: Удосконалення гранол підвищеної харчової цінності (за матеріалами суші-бару «Імперія суші» ФОП Шликов С.Л.)
Authors: Пеліховський В.С.
Keywords: граноли, харчова цінність граноли, рецептура страв з граноли, якість страв з граноли
Date of publication: 2021-02-23 11:02:16
Last changes: 2021-02-23 11:02:16
Year of publication: 2021
Summary: В кваліфікаційній роботі розглянуто питання удосконалення гранол підвищеної харчової цінності. Робота виконана на базі підприємства суші-бар «Імперія суші», м. Хмельницький. В процесі роботи зроблено висновки та пропозиції щодо удосконалення розробки технології гранол підвищеної харчової цінності. Розроблено граноли профілактичного призначення з додаванням цукатів фейхоа, рецептуру на виріб «Гранола по-шотландськи», апробацію якого проводили на базі суші-бар «Імперія суші», м. Хмельницький.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26795
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26795.pdf Size : 181820 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge