Репозиторій ВТЕІ
id: 26794
Назва: Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей (за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.)
Автори: Ярута М.М.
Ключові слова: мафін, технологія виробництва мафінів, хлібопекарські суміші
Дата публікації: 2021-02-23 11:01:53
Останні зміни: 2021-02-23 11:01:53
Рік видання: 2021
Аннотація: Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей» викoнaнa за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.). B poбoті продемонстровано актуальність виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26794
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26794.pdf Розмір : 181727 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити