| id: | 26794 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей (за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.) |
| Автори: | Ярута М. М. |
| Ключові слова: | мафін, технологія виробництва мафінів, хлібопекарські суміші |
| Дата публікації: | 2021-02-23 11:01:53 |
| Останні зміни: | 2021-02-23 11:01:53 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей» викoнaнa за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.). B poбoті продемонстровано актуальність виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography». |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26794 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 26794.pdf Розмір : 181727 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |