id: | 26794 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей (за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.) |
Authors: | Ярута М.М. |
Keywords: | мафін, технологія виробництва мафінів, хлібопекарські суміші |
Date of publication: | 2021-02-23 11:01:53 |
Last changes: | 2021-02-23 11:01:53 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей» викoнaнa за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.). B poбoті продемонстровано актуальність виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26794 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26794.pdf Size : 181727 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|