The Repository of VTEI
id: 26794
Title: Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей (за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.)
Authors: Ярута М.М.
Keywords: мафін, технологія виробництва мафінів, хлібопекарські суміші
Date of publication: 2021-02-23 11:01:53
Last changes: 2021-02-23 11:01:53
Year of publication: 2021
Summary: Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей» викoнaнa за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.). B poбoті продемонстровано актуальність виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26794
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26794.pdf Size : 181727 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge