| id: | 26794 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей (за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.) | 
| Authors: | Ярута М. М. | 
| Keywords: | мафін, технологія виробництва мафінів, хлібопекарські суміші | 
| Date of publication: | 2021-02-23 11:01:53 | 
| Last changes: | 2021-02-23 11:01:53 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей» викoнaнa за матеріалами готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography» (ФОП Вакула П.В.). B poбoті продемонстровано актуальність виробництва мафінів із використанням хлібопекарський сумішей, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності готельно-ресторанного заміського комплексу «Geography». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26794 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26794.pdf Size : 181727 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |