Репозиторій ВТЕІ
id: 26793
Назва: Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції (за матеріалами ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.)
Автори: Шкіндер М.В.
Ключові слова: риба, безпечність рибної продукції, переробка риби, технологія процесів переробки риби
Дата публікації: 2021-02-23 11:01:26
Останні зміни: 2021-02-23 11:01:26
Рік видання: 2021
Аннотація: Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції» викoнaнa за матеріалами ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.). B poбoті продемонстровано актуальність поліпшення безпечності та якості рибних продуктів та кулінарних виробів з них, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.).
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26793
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26793.pdf Розмір : 209080 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити