id: | 26793 |
---|---|
Назва: | Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції (за матеріалами ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.) |
Автори: | Шкіндер М.В. |
Ключові слова: | риба, безпечність рибної продукції, переробка риби, технологія процесів переробки риби |
Дата публікації: | 2021-02-23 11:01:26 |
Останні зміни: | 2021-02-23 11:01:26 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції» викoнaнa за матеріалами ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.). B poбoті продемонстровано актуальність поліпшення безпечності та якості рибних продуктів та кулінарних виробів з них, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.). |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26793 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26793.pdf Розмір : 209080 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|