| id: | 26793 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції (за матеріалами ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.) | 
| Authors: | Шкіндер М. В. | 
| Keywords: | риба, безпечність рибної продукції, переробка риби, технологія процесів переробки риби | 
| Date of publication: | 2021-02-23 11:01:26 | 
| Last changes: | 2021-02-23 11:01:26 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення існуючих технологічних процесів переробки риби у напрямку поліпшення безпечності продукції» викoнaнa за матеріалами ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.). B poбoті продемонстровано актуальність поліпшення безпечності та якості рибних продуктів та кулінарних виробів з них, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторану «Меланж» (ФОП Грабар В.С.). | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26793 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 43 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26793.pdf Size : 209080 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |