id: | 26791 |
---|---|
Назва: | Новітні технології борошняних кондитерських виробів з використанням мигдального борошна (за матеріалами Рівненського навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради) |
Автори: | Шаліманова Ю.А. |
Ключові слова: | мигдаль, борошно, тістечко, якість кондитерський виробів, технології борошняних кондитерських виробів, мигдальне борошно |
Дата публікації: | 2021-02-23 11:00:46 |
Останні зміни: | 2021-02-23 11:00:46 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | B poбoті продемонстровано актуальність кондитерських виробів з мигдального борошна, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності Рівненського навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26791 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26791.pdf Розмір : 181927 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|