The Repository of VTEI
id: 26791
Title: Новітні технології борошняних кондитерських виробів з використанням мигдального борошна (за матеріалами Рівненського навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради)
Authors: Шаліманова Ю.А.
Keywords: мигдаль, борошно, тістечко, якість кондитерський виробів, технології борошняних кондитерських виробів, мигдальне борошно
Date of publication: 2021-02-23 11:00:46
Last changes: 2021-02-23 11:00:46
Year of publication: 2021
Summary: B poбoті продемонстровано актуальність кондитерських виробів з мигдального борошна, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності Рівненського навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26791
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26791.pdf Size : 181927 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge