| id: | 26791 | 
|---|---|
| Title: | Новітні технології борошняних кондитерських виробів з використанням мигдального борошна (за матеріалами Рівненського навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради) | 
| Authors: | Шаліманова Ю. А. | 
| Keywords: | мигдаль, борошно, тістечко, якість кондитерський виробів, технології борошняних кондитерських виробів, мигдальне борошно | 
| Date of publication: | 2021-02-23 11:00:46 | 
| Last changes: | 2021-02-23 11:00:46 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | B poбoті продемонстровано актуальність кондитерських виробів з мигдального борошна, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності Рівненського навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради. | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26791 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26791.pdf Size : 181927 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |