id: | 26791 |
---|---|
Title: | Новітні технології борошняних кондитерських виробів з використанням мигдального борошна (за матеріалами Рівненського навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради) |
Authors: | Шаліманова Ю.А. |
Keywords: | мигдаль, борошно, тістечко, якість кондитерський виробів, технології борошняних кондитерських виробів, мигдальне борошно |
Date of publication: | 2021-02-23 11:00:46 |
Last changes: | 2021-02-23 11:00:46 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | B poбoті продемонстровано актуальність кондитерських виробів з мигдального борошна, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності Рівненського навчально-виховного комплексу №1 Рівненської міської ради. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26791 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26791.pdf Size : 181927 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|