id: | 26790 |
---|---|
Назва: | Наукове обґрунтування розробки інноваційних технологій рибних продуктів (за матеріалами ресторації «Вогнем і Мечем»» (ФОП Бєляков А.О.) |
Автори: | Хом'юк М.М. |
Ключові слова: | риба, рибні продукти, харчова і біологічна цінність рибних продуктів, sous-vide, фьюжн, фудпейрінг |
Дата публікації: | 2021-02-23 11:00:24 |
Останні зміни: | 2021-02-23 11:00:24 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Кваліфікаційна робота виконана за матеріалами ресторації «Вогнем і Мечем»» (ФОП Бєляков А.О.). B poбoті продемонстровано доцільність poзpoбки інноваційних технологій рибних продуктів, розроблено технологічну документацію на нові страви, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторації «Вогнем та Мечем». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26790 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 26790.pdf Розмір : 182712 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|