Репозиторій ВТЕІ
id: 26790
Назва: Наукове обґрунтування розробки інноваційних технологій рибних продуктів (за матеріалами ресторації «Вогнем і Мечем»» (ФОП Бєляков А.О.)
Автори: Хом'юк М.М.
Ключові слова: риба, рибні продукти, харчова і біологічна цінність рибних продуктів, sous-vide, фьюжн, фудпейрінг
Дата публікації: 2021-02-23 11:00:24
Останні зміни: 2021-02-23 11:00:24
Рік видання: 2021
Аннотація: Кваліфікаційна робота виконана за матеріалами ресторації «Вогнем і Мечем»» (ФОП Бєляков А.О.). B poбoті продемонстровано доцільність poзpoбки інноваційних технологій рибних продуктів, розроблено технологічну документацію на нові страви, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторації «Вогнем та Мечем».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26790
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 26790.pdf Розмір : 182712 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити