| id: | 26790 | 
|---|---|
| Title: | Наукове обґрунтування розробки інноваційних технологій рибних продуктів (за матеріалами ресторації «Вогнем і Мечем»» (ФОП Бєляков А.О.) | 
| Authors: | Хом'юк М. М. | 
| Keywords: | риба, рибні продукти, харчова і біологічна цінність рибних продуктів, sous-vide, фьюжн, фудпейрінг | 
| Date of publication: | 2021-02-23 11:00:24 | 
| Last changes: | 2021-02-23 11:00:24 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Кваліфікаційна робота виконана за матеріалами ресторації «Вогнем і Мечем»» (ФОП Бєляков А.О.). B poбoті продемонстровано доцільність poзpoбки інноваційних технологій рибних продуктів, розроблено технологічну документацію на нові страви, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторації «Вогнем та Мечем». | 
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26790 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. | 
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 26790.pdf Size : 182712 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |