id: | 26790 |
---|---|
Title: | Наукове обґрунтування розробки інноваційних технологій рибних продуктів (за матеріалами ресторації «Вогнем і Мечем»» (ФОП Бєляков А.О.) |
Authors: | Хом'юк М.М. |
Keywords: | риба, рибні продукти, харчова і біологічна цінність рибних продуктів, sous-vide, фьюжн, фудпейрінг |
Date of publication: | 2021-02-23 11:00:24 |
Last changes: | 2021-02-23 11:00:24 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Кваліфікаційна робота виконана за матеріалами ресторації «Вогнем і Мечем»» (ФОП Бєляков А.О.). B poбoті продемонстровано доцільність poзpoбки інноваційних технологій рибних продуктів, розроблено технологічну документацію на нові страви, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторації «Вогнем та Мечем». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26790 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 26790.pdf Size : 182712 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|