The Repository of VTEI
id: 26790
Title: Наукове обґрунтування розробки інноваційних технологій рибних продуктів (за матеріалами ресторації «Вогнем і Мечем»» (ФОП Бєляков А.О.)
Authors: Хом'юк М.М.
Keywords: риба, рибні продукти, харчова і біологічна цінність рибних продуктів, sous-vide, фьюжн, фудпейрінг
Date of publication: 2021-02-23 11:00:24
Last changes: 2021-02-23 11:00:24
Year of publication: 2021
Summary: Кваліфікаційна робота виконана за матеріалами ресторації «Вогнем і Мечем»» (ФОП Бєляков А.О.). B poбoті продемонстровано доцільність poзpoбки інноваційних технологій рибних продуктів, розроблено технологічну документацію на нові страви, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності ресторації «Вогнем та Мечем».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26790
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 42 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26790.pdf Size : 182712 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge