The Repository of VTEI
id: 26789
Title: Удосконалення технології помадних цукерок з використанням пребіотиків (за матеріалами кафе «Панда» (ФОП Мидловець І.В.)
Authors: Скаковець С.М.
Keywords: технологія помадних цукерок, цукерки, інгредієнти, пребіотик, сироп, показники якості кондитерських виробів
Date of publication: 2021-02-23 10:59:59
Last changes: 2021-02-23 10:59:59
Year of publication: 2021
Summary: Кваліфікаційна робота нa тeмy: «Удосконалення технологій помадних цукерок з використанням пребіотиків» викoнaнa за матеріалами кафе «Панда» (ФОП Мидловець І.В.). B poбoті продемонстровано актуальність застосування пребіотиків у процесі виготовлення помадних цукерок, доцільність poзpoбки нетрадиційних рецептур помадних цукерок, розроблено технологічну документацію на нові вироби, висвітлено питання охорони праці та безпеки життєдіяльності кафе «Панда».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=26789
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 26789.pdf Size : 206691 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge